De oprichting van Re-integratieSupport komt voort uit één van mijn belangrijkste drijfveren: zorgen dat anderen kunnen excelleren en groeien zodat zij hun plannen kunnen verwezenlijken. Dit geeft mij de energie en voldoening om mij 100% in te zetten. Ik ben op mijn best als de zaken niet gaan zoals verwacht of gewenst. Dat vraagt om passende en persoonlijke ondersteuning, motivering en actie. Begrip en tijd voor de oorzaak, maar vooral aandacht voor oplossingen en een nieuwe en positieve kijk naar de toekomst.

Daarbij wilde ik ook sterker mijn levenservaring inzetten om anderen te helpen. Ik weet hoe belangrijk het is om niet bij de pakken neer te gaan zitten, hoe waardevol hulp van anderen is en hoe je weer in een nieuwe positieve realiteit terecht kunt komen. De oplossing ligt meestal niet in het probleem, maar in de aanpak daarna.

Als re-integratiecoach vallen alle puzzelstukjes op z’n plek. Ik doe waar ik goed in ben en werk voor en met mensen die mij motiveren en energie geven. Ik heb het geleerd en blijf leren van de besten in hun vak en kan samenwerken met andere specialisten. De puzzel is compleet.

Maggy de Wert